Kenguru matek, Medve matek verseny

Matematikát kedvelő tanulóink tavasz folyamán a városi versenyek mellett több eseményen megmérettették magukat. A Kenguru Nemzetközi Matematika Verseny időnként furfangos tesztfeladatait 17 tanulónk oldotta meg. Iskolánk legeredményesebb diákja Bera Brúnó 4. c osztályos gyermek könyvjutalomban részesült, de a többiek is szép eredményeket értek el. Büszkén vették át a megérdemelt oklevelüket.

Versenyzőink: 4. osztály: Bera Brúnó, Czombos Szabolcs, Dékány Kolos, Erős-Petrás Gábor, Hepp Hunor, Mezei  Richárd, Szeri Mihály János, Szilágyi Ábel, Szücs Géza, Timár Panni, Varga-Tóth Bernát Mátyás,

5. osztály: Kristó  Imre Bálint, Láhr Nathan

6. osztály: Hódi Lili, Kovács Bálint Roland, Lopuch Máté, Szép Írisz Nadin

A Medve szabadtéri csapatversenyen 21 diákkal képviseltük iskolánkat. Az idei eseményt különlegessé nem csak a helyszín tette, hanem tanári csapatunk is elindult a versenyen. A szegedi Stefánián együtt kereste apróbb gyermek, nagyobb ifjú és felnőtt a helyes megoldásokat állomásról állomásra járva vasárnap délelőtt 3 órán keresztül. A negyedik évfolyamos csapatunk (Erős-Petrás Gábor, Mezei Richárd, Szücs Géza) korosztályukban 3. helyezést ért el. A többiek is teljesítették a kitűzött célt, elérték az Arany, illetve Ezüst Medve rangot.

Csapataink: Koala: Czombos Szabolcs, Szeri Mihály János, Székely-Szabó Bence

Erős-Petrás Gábor, Mezei Richárd, Szücs Géza

Medvebocs: Kristó  Imre Bálint, Láhr Nathan

Kiss Luca, Nagy Nóra Barbara, Szép Írisz Nadin

Kovács Bálint Roland, Lopuch Máté

Kismedve: Nagy Gábor, Cseh Bertalan Brúnó,

Debreczeni-Bertzk Gellért, Takaró László, Túri Máté Zoltán

Lele Balázs, Jakab Attila, Tószegi Róbert

Ursa Minor: Antali Imre, Balázsné Mónus Anikó

Gratulálunk a gyerekeknek és a felkészítő tanáraiknak!